Efterfesten

De bilder från efterfesten som passerade censuren...

 

 

Väl framme i festlokalen för kvällen välkomnades alla med dryck. Givetvis kom Bogge & Kristina inte i tid som vanligt! :)

 

Här står borden nu helt färdiga att intas för middagen. Nu även till vår stora överraskning extra utrustat med uppskattat bingo spel!

 

Först lite bensträckare och allmänt mingel inför den sittande måltiden...

 

 

 

...i väntan på att alla pusselbitarna förbereds och faller på plats!

 

 

 

 

Här kan man säga att vi som ganska nyligen gifta fick chansen att tala med några som verkligen har 1000 gånger längre erfarenhet av att vara gifta! Joakims morfar firade dessutom födelsedag samma dag!

 

 

 

Kusin vitamin!

 

Festen styrdes ju som bekant med järnhand av vår verkligen välorganiserade toastmaster. Här hälsas vi välkomna att ansluta till festen även om ankomsten var lite senare än de flesta följt av snabb ordningsgenomgång och direktiv att bege oss mot måltiden. Mums!

 

Någon annan (Fredrik!) hade redan hunnit säga "Jag är ju ingen talare..." så det fick bli att hitta på något annat från listan!

 

Danskungen inspekterar elevernas dansuppvisning som det finns en liten video av här!

 

Förhållningsreglerna innehöll visserligen varning om stolarnas något speciella utformning, men däremot sades inget om varken stå upp på stolarna eller dansa på borden. Tur!

 

 

Det är svårt att hitta på kommentarer som är både schyssta, rättvisa och lagom kuliga men på tal om något helt annat kan man i flera fall klicka på bilderna för att få upp en större version om det är svårt att se Lasse tex i bilden ovan!

 

Colgates senaste modeller vaknade till liv när kameran plockades fram! :)

 

Touch Enough? Det återstår att se....

 

Här rapporteras händelser och resultat från möhippan....

 

...varifrån en text komponerades som även framfördes av bruden själv!

 

Sen blev det dags för brudvalsen som blev något av det mest framstående dansframträdande som beskådats dittills under kvällen. En kort filsnutt kan avnjutas nedan!

 

Brudvalsvideon

 

Intimt samarbete i den nybildade familjen Brogren! Övriga gäster fick också ta del och kön blev snabbt lång.

 

Systrar till bruden, eller?!?

 

Festen och dansen pågick ändå in på småtimmarna... Eller det var inte SÅ små timmar framåt halv 6 tiden, strax innan städpatrullen dök upp morgonen efter!

 

 

 

Vi vill även passa på att tacka alla som välvilligt hjälpte oss att städa lokalen dagen efter! Utan er hade det tagit ännu längre tid! Tack!